Sinlice Mahallesi Muhtarı ve Sinlice Köyü Derneği tarafından organize edilen Göllüalan Şenlikleri beklenenden fazla ilgi gördü.
Sinlice Mahallesi sınırlarında bulunan Göllüalan Şenliklerinin 20.bugün yoğun katılım ile gerçekleşti.
Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikçi ,Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı Akparti İlçe Başkanı Murat Topkara ,Salıpazarı Jandarma Komutanı ,STK temsilcileri ,mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Vatandaşlar Jandarma ile el ele horon oynarken burası Ağasar burada askere silah sıkılmaz omuz omuza horon oynanır dedirtti.
Sinlice Köyü Dernek Başkanı Erkan Karagül Yaklışık bir aydır Mahalle muhtarımız Mustafa Uçar ve Dernek yönetimi arkadaşlar ile Göllüalan Şenlikleri en güzel şekilde yapmak için elimizden geleni yaptık.
Şenliğimiz vatandaşların katılımı ile çok güzel oldu ,dedi.

Vatandaşlar Umut Ayvaz,Sait Uçar ,Savaş Aslan ,Kerem Saral, Eşref Karagül ve Yakup Kandil ‘in kemençesi ile doyasıya eğlendi.