27. Şalpazarı Acısu Hıdrellez Kültür Bahar Bayramı Şenliği için Şalpazarı Belediyesi tarafından hazırlıklar tamamlanıyor.

27. Şalpazarı Acısu Hıdrellez Kültür Bahar Bayramı Şenliği 6 Mayıs Pazar günü yapılacak. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız bu yıl 27. yapılacak olan Acısu Hıdırellez Kültür Bahar Bayramı Şenliği’ne Şalpazarı Belediyesi olarak hazır olduklarını belirterek, tüm yöre halkını Acısu Şenliklerine davet etti. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Şalpazarı Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen şenlik bu yıl daha başka bir boyut kazandırılarak Turizm Haftasının Şalpazarı’ndan start alması sağlandı. Şalpazarı Belediye Başkanlığınca 6 Mayıs 2018 Pazar günü saat 10.00 da açılış töreni, yöresel yemek tatlarının sunumu, çevre gezisi ve temsili yayla göçü canlandırma gibi birçok kültür etkinlikler yapılacak.