Şalpazarı Belediyesi vatandaşların iş ve işlemlerini kolaylaştırmak için “E-Belediye” hizmetini başlatarak ödemelerin internet üzerinden yapılmasına olanak sağladı.

Vatandaşlarımız, Belediyemizin (salpazari.bel.tr) adresli internet sitesinde yer alan E- Belediye hizmeti sayesinde borçlarını internet üzerinden kredi kartı ile güvenli bir şekilde görebilecek ve ödeyebileceklerdir.

E-Belediye yazılımına, (T.C. & Vergi No) ile kayıt olduktan sonra onay aşamasından geçen siciller T.C. kimlik no ve şifreleri ile sisteme giriş yapabileceklerdir.

Şalpazarı Belediye Başkanımız Refik Kurukız hayata geçirilen hizmetin hayırlı olmasını dileyerek, “Vatandaşlarımız artık Belediyemize gelmeden internet üzerinden ödemelerini yapabilecekler. Halkımızın işini kolaylaştırmak adına böyle bir uygulama başlattık. Çok fazla talep de vardı. Hayırlı olsun.”