Belediye Başkanımız Refik Kurukız'ın 19 Mayıs Mesajı


18.05.2022 14:14:58     385
Belediye Başkanımız Refik Kurukız'ın 19 Mayıs Mesajı

Şalpazarı Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız ; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı günde tüm gençlerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

 Başkanımız Kurukız mesajında şunları ifade etti  " 19 Mayıs 1919’un 103. yıldönümünü kutladığımız bugünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, geçmişte verilen mücadelelerin önemini genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Gençlerimiz, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal  Atatürk, “Türk gençliğine terk edip bıraktığımız vicdanî emanet, yalnız ve daima galip olmaktır ve eminim daima galip olacaksınız” sözüyle gençliğe olan güvenini, “Bütün ümidim gençliktedir” sözüyle de beklentilerini dile getirmiştir. İnanıyorum ki fırsat buldukları ölçüde ve kendilerine olan toplumsal güveni fark ettikleri takdirde, bizim gençliğimizin başaramayacağı hiçbir şey yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle,Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü,silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet,minnet ve saygıyla anıyor ve tüm Şalpazarı  halkımızın Atatürk`ün bize ve gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk`ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum." dedi.

İletişim

  • Turalıuşağı Mahallesi, 61670 Şalpazarı/Trabzon, Türkiye
  • +(90) 462 891 2018
  • +(90) 462 891 3535
  • belediye@salpazari.bel.tr
Refik KURUKIZ
Şalpazarı Belediye Başkanı