RİSK OLUŞTURAN METRUK BİNALAR YIKTIK

16.05.2019 15:29:01     177
RİSK OLUŞTURAN METRUK BİNALAR YIKTIK

Şalpazarı Belediyesi,olarak  tehlike oluşturan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdik

Şalpazarı Belediye Başkanı refik Kurukız'ın talimatı ile ilçe genelinde tehlike oluşturan metruk binaların yıkımı, gerçekleşti.. İlçe Merkezinde bulunan ve risk oluşturduğu tespit edilen metruk binanın yıkım işlemlerine geeçekleştirdik

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, “Hemşerilerimin istek ve talepleri doğrultusunda ilgili birimlerimiz tarafından yapılan inceleme ve tespitlerle mahallelerimizde risk oluşturan binalarda yıkım çalışmalarını gerçekleştirdik. Böylelikle binanın farklı amaçlarla kullanımını hem önlemiş oluyoruz hem de çevre sakinleri açısından olası can ve mal kaybının önüne geçmiş oluyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalarla 2019 yılından bu yana tehlike oluşturan 5den fazla metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir” diye konuştu.