ŞALPAZARIN'DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15.07.2021 13:13:09     124
ŞALPAZARIN'DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

?Şalpazarı ilçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

Program,Şalpazarı Hükümet Konağı önünden başlayarak Belediye Binamız önüne kadar yürüyüşle devam etti.Belediye Hizmet Binamızda önündeki törende Kuran-ı Kerim okundu. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız, “15 Temmuz, milletimizin yaşadığı en büyük ihanetlerden birinin yıldönümüdür. Terör örgütü mensupları, yıllarca saf, temiz ve dini duyguları suistimal ederek adaleti ve hakkaniyeti çiğneyerek ahlak dışı oyunlarla kendi mensuplarına istikbal sağladılar. 15 Temmuz 2016’da ülkemizin yönetimini ele geçirip dış mihraklara peşkeş çekmek adına vatandaşlarımızın üzerine ateş açtılar.252 canımız gözünü kırpmadan şahadete koşmuş, 2 bin 196 vatandaşımız yaralanarak, gazilik payesi kazanmıştır.Vatan savunmamızda canlarını feda eden tüm Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilik onuruna erişen vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizleri milli birliğimizin kıymetini bilen ve koruyanlardan eylesin. Bir daha 15 Temmuzları yaşatmasın” İyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var, İyi ki Önce Ülkem ve Milletim anlayısina sahip Devlet Bahçeli var," dedi.

#TürkiyeGeçilmez

#15TemmuzDemokrasiveMilliBirlikgünü