BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFİK KURUKIZ'IN JANDARMA GÜNÜ MESAJI

13.06.2022 12:31:34     249
BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFİK KURUKIZ'IN JANDARMA GÜNÜ MESAJI

Vatanın her karışında gecesini gündüzüne katarak azim ve özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 183.yıldönümünü yaşamanın onuru içerisindeyiz.

Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın 183.kuruluş yıldönümünü kutlar, görevi başındaki tüm Jandarma Mensuplarına hayırlı vazifeler diler, tüm şehitlerimize ve aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet dilerim.”

Şalpazarı Belediye Başkanı

#Jandarma183Yas¸ında