MHP Şalpazarı İlçe Başkanımız Merhum Ömer Özdin başkanımızı sevenlerimizle birlikte ebediyete uğurladık.

06.07.2022 09:30:02     424

Allah rahmet eylesin..

Rabbim mekânını cennet eylesin...

Aile efradına, sevenlerine İlçemize ve camiamıza sabırlar dileriz.

Kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede anjiyo sonrası hayatını kaybeden MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ömer Özdin, Şalpazarı’nda binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı.

59 yaşında hayata veda eden Şalpazarı’nın sevilen siyasetçisi ve esnafı Ömer Özdin 4 çocuk babasıydı. Özdin’in cenaze namazı Şalpazarı Merkez Camii önünde öğle namazını müteakip kılındı. Cenaze namazında merhum Ömer Özdin’in ailesi ve yakınlarıyla, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, İYİ Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz ve daha bir çok siyasetçinin de aralarında bulunduğu binlerce kişi saf tuttu. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu da cenazeye gelerek MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin’in ailesine taziyede bulundu. MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ömer Özdin’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Şalpazarı Belediyesi cenaze aracıyla Düzköy Mahallesi’ne götürülerek burada dualarla toprağa verildi.