BELEDİYE BAŞKANI KURUKIZ'IN 15 TEMMUZ MESAJI


14.07.2022 09:51:21     337
BELEDİYE BAŞKANI KURUKIZ'IN 15 TEMMUZ MESAJI

ŞALPAZARI  Belediye Başkanı Refik Kurukız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz; karanlık gecenin, aydınlık sabahında milletimizin birlik ve beraberliğiyle tarihe kazıdığı kahramanlık destanının adıdır. Tarihi şan ve şerefle dolu milletimiz 15 Temmuz gecesi Kahraman ordumuzun içine yuvalanmış işgalcilerin hainliklerine karşı namus ve şeref müdafaasını hiç çekinmeden ve korkmadan gerçekleştirmiştir. 15 Temmuz’da teslimiyete, bağımlılığa, boyunduruğa ve acziyete en cesur karşılık yüce milletimiz tarafından verilmiş; Bu çağ dışı darbe girişimine farklı düşünceden toplumun bütün kesimleri; siyasi partiler, sendikalar, sivil toplum kuruluşları, medya ve iş dünyası kararlılıkla karşı koymuşlardır.

Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve istikbali için o gece hiç tereddüt etmeden sokaklara dökülerek hain darbecilere vücudunu siper eden ve korkusuzca tanklara karşı çıkan aziz milletimiz gelecek kuşaklara da eşsiz bir örnek sergilemiştir.

Bizlerde tarihimize altın harflerle yazılan bu önemli günü hep şerefle yad edecek, bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacak, onların ailelerinin ve yakınlarının daima yanlarında durarak kapımızı ve gönlümüzü onlara her daim açık tutacağız.

 

Zaferlerimizi gölgeleyip egemenlik haklarımızı engellemeye kalkışanlara 15 Temmuz şuuruyla, çelik gibi bir iradeyle ve misliyle mukabele edeceğimizi hiç kimse hatırından çıkarmamalıdır. Yüce Milletimizin varlığının en büyük güvencesi, milli birlik ve beraberlik ruhumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle;  aziz milletimizin sağduyusuyla perçinlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Cenab-ı Allah (C.C.) Türk milletine bir daha böyle karanlık geceler yaşatmasın.

 

İletişim

  • Turalıuşağı Mahallesi, 61670 Şalpazarı/Trabzon, Türkiye
  • +(90) 462 891 2018
  • +(90) 462 891 3535
  • belediye@salpazari.bel.tr
Refik KURUKIZ
Şalpazarı Belediye Başkanı