BAŞARILAR DİLİYORUM

12.09.2022 10:32:43     149
BAŞARILAR DİLİYORUM

ŞALPAZARI Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Sayın Refik Kurukız mesajında şunları söyledi; “Yeni eğitim öğretim dönemi başlarken çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakârlıklarla, hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum.

??Yaşamlarımızda ailelerimizden sonra bizleri hayata hazırlayan en önemli unsurun eğitim yuvalarımız olduğunu unutmayalım.

Çocuklarımızın, sorumluluklarının bilincinde, bilgi üreten, bilimsel, teknolojik gelişmelere açık, milli ve manevi değerlere önem veren kişiler olarak yetişebilmelerinde aldıkları eğitim ve öğretimin büyük önemi vardır.

??Bizlerinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitimcilerimizin ve öğretmenlerimizin daha mutlu ve güzel bir gelecek için her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu bilmelerini istiyorum.

??Bu duygu ve düşüncelerle 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.