29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

29.10.2022 14:12:10     145
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

??Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı;

????Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. Yıl dönümünü, millet olarak büyük bir coşku, mutluluk ve gurur içerisinde kutluyoruz.

Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, milletimizin özünde var olan bağımsızlık ve hürriyet aşkının, güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir.

Cumhuriyet, milli birliğimizin güvencesi ve teminatıdır.

Cumhuriyet, özgürlüğün ve demokrasinin temelidir.

Egemenliğin, kayıtsız şartsız millet iradesine teslim edildiği bu gün nesillerce coşkuyla ve şükranla kutlanacaktır.

100. yıla bir adım kala Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu topraklar için canlarını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı saygı rahmet ve minnetle anıyorum