BAŞKAN KURUKIZ'DAN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ SADİR DURMAZ'A HEMŞEHRİLİK BERATI

04.11.2022 10:20:41     535
BAŞKAN KURUKIZ'DAN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ SADİR DURMAZ'A HEMŞEHRİLİK BERATI

Şalpazarı Belediye Başkanımız sayın Refik Kurukız, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sayın Sadir Durmaz beye Şalpazarı ilçemize görtermiş olduğu yakın ilgi alakalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Hemşehrilik Beratı” verdi.

Şalpazarı Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda alınan kararla Fahri Hemşehri ilan edilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sn.Sadir Durmaz beye Hemşehrilik Beratı’nı Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız  takdim etti.

Fahri Hemşehrilik unvanı için Belediye Başkanımıza,Belediye Meclis üyelerine ve Şalpazarı ilçe halkına teşekkür eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sn.Sadir Durmaz bey şunları söyledi:

“Ben de Güzel ilçemiz, Şalpazarı'mızın, yiğit ve mert insanlarının hemşehrisi olmaktan onur ve gurur duyuyorum.  Şalpazarı’lı hemşerilerim için bir kardeşiniz, bir evladınız olarak yapılacak tüm hizmetlerde Şalpazarı ilçemizin yanında, olacağım. Benim için Şalpazarı Belediye meclisinin almış olduğu bu kararla düzenlenen bu belge beni çok mutlu etmiştir,                                          Şalpazarı Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız'a, yine bu kararın alınmasında oy veren meclis üyelerimize,  çok teşekkür ediyorum.”