ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI

24.11.2022 11:29:35     142
ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI

Toplumların geleceğini eğitim, eğitimi ise öğretmenler belirler.

??Büyük bir özveri,fedakarlık ve sabırla geleceğin nesillerini yetiştiren, onlara kılavuzluk yapan tüm öğretmenlerimizin #24KasımÖgretmenlerGünü kutlu olsun

??Her yıl geleneksel olarak Öğretmenler günü münasebetiyle emekli öğretmenlerimizi Belediyemizde ağırlayarak Öğretmenler gününü kutladık ve Kendilerine Eğitim Öğretim'e vermiş olduğu katkılarından dolayı plaket takdim ettik.

Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız ve İlçemizi ziyaret eden Buldan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Şevik, Öğretmen Günü münasebetiyle Sinlice Mahallemiz sakinlerinden evinde tedavi gören Emekli Öğretmen Kazim Kandil'i ziyaret ederek Öğretmenler gününü kutladı.

Fedakârlığın zirve isimleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarız

??Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız, Şalpazarı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şalpazarı Belediyemiz tarafından Öğretmen Günü münasebetiyle hazırlanan programa katılarak Öğretmenlerimizin gününü kutladı.