BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFİK KURUKIZ PERSONELLE BİR ARAYA GELDİ

16.12.2022 10:51:47     265
BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFİK KURUKIZ PERSONELLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız, Belediyemiz Belediyesi  personeliyle bir araya geldi. Belediyemiz  toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya  Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Özendi, Belediye idare amirleri ve Belediye personeli katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız, “Halkımıza iyi bir hizmet sunabilmek adına zaman zaman bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bugün ki toplantımızın da amacı neler yaptık, neler yapacağız, nerelerde eksiğimiz var gibi konuları birlikte değerlendirerek fikir alış verişinde bulunarak kaliteli hizmet üretmek. Başarıyı yakalamak ve kaliteli hizmet üretmek için önemli iki husus vardır. Bunlardan biri çalışan herkesin sorumluluğunu eksiksiz yerine getirmeye gayret göstermesi diğer ise insan sevgisini her şeyden önde tutarak bir bütün halinde çalışmaya devam etmektir. Nerede iş, sıkıntı varsa, nerede bir vatandaşımızın talebi varsa onu yerine getirmek sıkıntıları gidermek için biz, birlikte çalışacağız. Bizim için vatandaşımız çok önemlidir. Planlı çalışarak başarılı işlere imza attık. Şuan yaptığımız ve davam eden projelerimizde, karla mücadele,Yol bakım ve onarım çalışmalarımızda,temizlik işleri  çalışmalarımızda ,Belediyemiz Tekstil atölyesinde ve diğer hizmetlerde örnek çalışmalar ortaya koyduk.  Bu kapsamda Belediye personelimiz yoğun faaliyet gösterdi. Bu düşüncelerle sorumluluklarının her zaman bilincinde olan, özverili ve disiplinli çalışmalarını her koşulda devam ettirmeyi ihmal etmeyen Belediye personelime teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız ve Belediye personelleri durum değerlendirmesi yaparak fikir alışverişinde bulundu.