BAŞKAN KURUKIZ'DAN ZİYARET

03.01.2023 11:54:05     107
BAŞKAN KURUKIZ'DAN ZİYARET

Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız, Trabzon Ticaret ve Sanatkâr Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erkut Çelebi beyfendiyi ziyaret ederek yeni görevinde muvaffakiyetler diledi. Kıymetli Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz...

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ile görüştü. Kurukız, görevi nedeniyle Başkan Çelebi’yi tebrik ederek başarı dileklerini iletti. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de ilçelerle ilgili çeşitli projeleri olduğunu ve zaman içinde bunları uygulamaya koymayı planladıklarını vurgulayarak, “İlçelerin kapasitelerinin değerlendirilmesi için çalışacağız. Bu konuda belediyeler de en önemli ortaklarımız olacaktır” ifadesini kullandı.