ŞALPAZARI SEMT SAHALARI İLE DONATILIYOR


04.01.2023 12:54:20     183
ŞALPAZARI SEMT SAHALARI İLE DONATILIYOR

Şalpazarı Belediye Başkanı Sayın Refik Kurukız İlçenin her bölgesine kültür, sanat ve spor yatırımları yapmaya devam ediyor.

Daha önce yapımı tamamlanan Sayvançatak Mahallesi,Düzköy Mahallesi ve Kabasakal Mahallesi Semt Sahalarını bünyesine katan Şalpazarı Belediyesi  şimdi de Geyikli Mahallemizde  Spor Toto Teşkilatı ile Semt Sahası projesini yaparak son aşamasına gelindi.

Geyikli Mahallemizde 6.300 metre kare alana inşa edilen ‘Semt Sahası’ üzerinde futbol, sahası ile bir adet idari bina ve soyunma odaları yer alırken, semt sahası tamamlanmış olup çevre düzenlemesi gün içerisinde tamamlanacağı kaydedildi.

Üstyapı, altyapı, peyzaj ve yeni çocuk parkları yatırımlarıyla her ihtiyaca cevap vermeye çalışan Şalpazarı Belediyesi, Semt Sahası ile Geyikli Mahallesi’ne yeni bir yaşam alanı oluşturmuş olacak.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ise ‘Semt Sahası’ projelerinin çok değerli olduğunu belirterek, “Biz her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Semt sahaları spor yapmak isteyen herkese açık olacak. Burada herkes dilediğince vakit geçirebilecek. İnşallah Geyikli Mahallemize yaptığımız Semt Sahamızı kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına açacağız.” ifadelerini kullandı.

 

İletişim

  • Turalıuşağı Mahallesi, 61670 Şalpazarı/Trabzon, Türkiye
  • +(90) 462 891 2018
  • +(90) 462 891 3535
  • belediye@salpazari.bel.tr
Refik KURUKIZ
Şalpazarı Belediye Başkanı