KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

19.02.2023 12:33:43     111
KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Şalpazarı Belediyesi, kar yağışının ardından ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması adına tuzlama ve kar küreme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Kış hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan Şalpazarı Belediyesi, Karadeniz bölgesinde etkili olan kar yağışının ardından çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede yayaların ve sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve günlük yaşamın aksamaması adına karla mücadele ekipleri 24 saat görev yapıyor.

ANA ARTERLER, SOKAKLAR VE MEYDANLAR TEMİZLENİYOR

Ana arterleri temizleyen ekipler, çalışmalarını ara sokaklar ve mahallelerde sürdürüyor. Kar küreme çalışmalarıyla yollar temizlenirken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için ilçe genelinde tuzlama çalışmaları yapılıyor. Ulaşımda yaşanabilecek sorunlarına karşı cadde ve sokaklarda önlemler alan Şalpazarı Belediyesi ekipleri, yayalar için de meydanlarda ve kaldırımlarda biriken karları temizleyip, tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.