BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFİK KURUKIZ DEPREM BÖLGESİNDE

28.02.2023 10:55:06     126
BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFİK KURUKIZ DEPREM BÖLGESİNDE

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız deprem bölgesine gitti.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Ülkemizi derinden sarsan 11 İlimizi etkileyen Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.4   deprem felaketinin ardından Şalpazarı İlçesinde organize ettiği 25 yardım Tırlarının ilçe halkının desteğiyle deprem bölgesine ulaştırmasının ardından Deprem Bölgesi Kahramanmaraş Afşin ve Elbistan ilçeleri ile Malatya Darende İlçesini ziyaret ederek depremzedelere moral verdi.Başkan Kurukız Kardeş Belediye Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ile Aşevinde 3 bin 500 Depremzedeye yemek dağıtımı yaptı .

Başkan Kurukız gün içerisinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde kurulan Kardeş Şehir Geçici Kent Merkezini ziyaret etti .Kurukız Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve ekibine Şalpazarı halkının selamını ve duasını  getirerek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti .

Şalpazarı Belediye Başkanı daha sonra Malatya ili Derende İlçe Belediye Başkanı İsa Özkan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız deprem bölgesinde bur hafta daha kalacağını belirterek Depremzedelere ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunucagını ve  taleplerini değerlendireceğini belirtti.