BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFİK KURUKIZ'IN RAMAZANI ŞERİF MESAJI


22.03.2023 11:36:10     96
BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFİK KURUKIZ'IN RAMAZANI ŞERİF MESAJI

Şalpazarı Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız, bu gece itibariyle idrak etmeye başlayacağımız Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Kurukız, yayımladığı mesajında, 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’e ulaşmaktan duyduğu mutluluğu paylaşırken, tüm hemşehrilerine hayırlı ve bereketli Ramazan ayı dileklerini iletti.

Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük bir heyecanla beklediğimiz 11 Ayın Sultanı Ramazan’ı Şerifimiz hoş geldi, gönlümüze huzur ve esenlik verdi. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, yardımlaşma ve paylaşmanın zirve yaptığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan Ayı, mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği mucizelerle dolu, birçok güzelliğe vesile olan bir aydır. Ramazan geliyor diye sevinmek iman alametidir derler. Bizim de kalbimiz elhamdulilah bayram sabahına uyanan çocuklar gibi heyecan içerisinde.

Yaklaşık 2 yıldır Koronavirüs salgını dolayısıyla maalesef teravih namazlarımızı hep birlikte camilerimizde kılamadık, iftar sofralarında buluşamadık; ama bu Ramazan Teravih namazlarımızı hep birlikte kılacak ve iftar sofralarında bir araya geleceğiz. Hep birlikte bu mukaddes ayımızı en iyi şekilde gönüllerimizde, hanelerimizde ve ilçemizde misafir edeceğiz.”

Başkanımız Sayın Refik Kurukız mesajını şu ifadelerle sonlardı“Tüm güzel temennilerim ile hemşehrilerimizi en içten duygularımla gönülden selamlıyor, mübarek Ramazan-ı Şerif’imizi güzel Şalpazarı ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya her şeyden önce sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Sağlık ve huzur içinde Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na hep birlikte kavuşmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Hayırlı Ramazanlar Şalpazarı'mm…”

İletişim

  • Turalıuşağı Mahallesi, 61670 Şalpazarı/Trabzon, Türkiye
  • +(90) 462 891 2018
  • +(90) 462 891 3535
  • belediye@salpazari.bel.tr
Refik KURUKIZ
Şalpazarı Belediye Başkanı