ŞALPAZARI BELEDİYESİ HER YÖNÜYLE AĞASAR İNSANI'' FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

07.04.2023 10:16:13     396
ŞALPAZARI BELEDİYESİ HER YÖNÜYLE AĞASAR İNSANI'' FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Şalpazarı ilçesinin binlerce yıllık doğal ve tarihi güzellikleri ile renkli güncel yaşamının fotoğraf sanatı aracılığıyla gözler önüne serildiği “Şalpazarı Belediyesi Her Yönüyle Ağasar İnsanı ” Fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Şalpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Şalpazarı ilçesinin binlerce yıllık doğal ve tarihi güzellikleri ile renkli güncel yaşamının fotoğraf sanatı aracılığıyla gözler önüne serildiği “Şalpazarı Belediysi 3. Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı.

İlçenin farklı mekânlarının, insan manzaraları ve kültür mirasının fotoğraf sanatı aracılığıyla kayıt altına alındığı  amatör ve profesyonel 103 fotoğrafçı, 412 fotoğraf gönderdi.

Her Yıl geleneksel olarak düzenlenen Bu yıl 3.düzenlenen ''Her Yönüyle Ağasar İnsanı'' Fotoğraf Yarışmasında birinciliği Faysal Kanber, ikinciliği Erhan Aydın, üçüncülüğü ise Alpay Kudaş kazandı.Şalpazarı Belediyesi ''Her Yönüyle Ağasar İnsanı'' Fotoğraf Yarışmasına katılarak Mansiyon ödülü kazanan Büşra Tonyalı,Fazlı Saraç,Sabri Altın,Faysal Kanber,Murat Cicim ödüllere layık görülürken Jüri özel ödülüne Hasan Bahadır'ın eseri layık görüldü.

Ödül kazanan fotoğrafları,Refik Kurukız (Şalpazarı Belediye Başkanı) Gönül Aydın (Yazar)Ali Kahveci (Fotoğraf Sanatçısı) Aydın Gelleci (Gazeteci Yazar) Bahaddin Kabahasanoğlu (Tiyatro ve Oyun Yazarı) Varol Uzlu (Fotoğraf Sanatçısı ve Yönetmen) Galip Değerli'den  (Trabzonspor eski Futbolcusu)  oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.

Yarışmada dereceye giren fotoğrafçılar yakın tarihte yapılacak olan ödül töreniyle ödüllerine kavuşacaklar.Dereceye giren ve jürinin sergilenmeye değer gördüğü eserlerden oluşan Fotoğraflar Şalpazarı Belediyesinde sergilenecek.

ŞALPAZARI BELEDİYESİ ''HER YÖNÜYLE AĞASAR İNSANI'' FOTOĞRAF YARIŞMASI  1. (FAYSAL KANBER)

ŞALPAZARI BELEDİYESİ ''HER YÖNÜYLE AĞASAR İNSANI'' FOTOĞRAF YARIŞMASI  2. (ERHAN AYDIN)

ŞALPAZARI BELEDİYESİ ''HER YÖNÜYLE AĞASAR İNSANI'' FOTOĞRAF YARIŞMASI  3. (ALPAY KUDAŞ)

ŞALPAZARI BELEDİYESİ ''HER YÖNÜYLE AĞASAR İNSANI'' FOTOĞRAF YARIŞMASI  MANSİYON ÖDÜLÜ. (BÜŞRA TONYALI)