CANLI YAYIN ŞALPAZARI

05.06.2023 14:20:33     4265
CANLI YAYIN ŞALPAZARI

??https://salpazari.bel.tr/Sayfa/24/canli-yayin tıklayarak CANLI olarak Şalpazarı ilçemizi izleyebilirsiniz...

İlçemizde şimdilik 10 farklı noktada konuşlandırılan canlı şehir kameraları hizmete girmiştir.

Şimdilik 10 ayrı noktada konuşlandırılan ve deneme olarak canlı yayına başlayan şehir kameraları ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Refik Kurukız “İlçemizde Cumhuriyet Meydanı, Hürriyet Meydanı,15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Tepebaşı Caddesi mevkilerinde deneme canlı yayınına başladı. Konuşlandırdığımız kameralar ile vatandaşlarımıza evlerinde otururken dahi şehrimizi izleme imkânı sunduk. İlçemizde farklı noktalarda konuşlandıracağımız canlı şehir kameraları ile mevcut sayıyı artırmayı planlıyoruz. İlçemizden uzak kalan değerli Şalpazarı'lı vatandaşlarımız canlı yayınlarımızı takip ederek bir nevi hasret giderme fırsatı da bulmuş olacaklar. Şalpazarı ilçemizi tanımayan ya da merak eden vatandaşlarımız ise bu kameralar sayesinde kentimizi yakından tanıma fırsatı yakalayacaklar.” diyerek bu süreçte emeği geçenlere teşekkür etti.

#Şalpazarıbelediyesi #RefikKurukız #üretkenbeledyecilik #bizimsevdamızŞalpazarı