BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFİK KURUKIZ 'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

29.10.2023 09:41:13     175
BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFİK KURUKIZ 'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyet; Türk Milletinin, kahramanlık mücadelesinin ve eşsiz vatan sevgisinin ifadesi olan en güzel eserdir. Cumhuriyetimizin ??. yılına ulaşmanın onur ve gururunu yüreklerimizde büyük bir coşkuyla hissederken, şan ve şeref destanlarıyla dolu tarihimizden aldığımız azim ve cesaretle, cumhuriyetimizi daha nice asırlara taşıyacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bu yıl daha anlamlı kutladığımız Cumhuriyetimizin ??. yılında bizlere düşen en önemli vazife; atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı sonsuza dek muhafaza etmektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin ??. yılı vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bizlere miras bırakan ecdadımızı, şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize minnetlerimi sunuyor, tüm hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Cumhuriyetimizin ??. yılı kutlu olsun."

#29EkimCumhuriyetBayramı #TürkiyeCumhuriyetininYüzüncüYılı #CumhuriyetimizinYüzüncüYılı #CumhuriyetimizinYüzüncüYılıKutluOlsun #100Yıl

#YüzüncüYıl

#YaşasınCumhuriyet