ÇETRİK MAHALLESİNE ÇOÇUK PARKI

26.04.2024 11:05:07     87
ÇETRİK MAHALLESİNE ÇOÇUK PARKI

Şalpazarı  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Çetrik  Mahallesi’ne çocukların eğlenceli vakit geçirebilmeleri için yeni bir oyun parkı yaptı. Çetrik Mahalle muhtarının talebi üzerine harekete geçen Şalpazarı Belediyesi ekipleri, bölgenin sosyal alan ihtiyacını karşılamak için çalışma başlattı. Zemin düzenlemesi yapılan parkın içerisinde çocuk oyun alanı ve oturma alanları bulunuyor.

TALEP YERİNE GELDİ

Çocuklar başta olmak üzere mahalle halkı adına Şalpazarı Belediye’sine teşekkür eden Çetrik Mahalle Muhtarı Faruk Çolak “Mahallemizde çocuklarımızın sosyalleşebileceği ve eğlenebileceği bir yer bulunmuyordu. Yeni bir oyun parkı yapılması için talebimizi iletmiştik. Bu güzel oyun parkımızın mahallemize kazandırdığı için Başkanımız Sayın Refik Kurukız'a teşekkür ediyorum” dedi.