KONKASÖR ŞANTİYESİ


25.05.2022 12:24:47     444
KONKASÖR ŞANTİYESİ

KONKAŞÖR ŞANTİYESİ

Şalpazarı  Belediyemiz tarafından kurulan ve ilçede yol yatırımlarında önemli bir rol oynayacak olan konkasör şantiyesi açılışa hazırlanıyor.
 İlçe Merkezimize  sınırlarında kurulacak ve ilçede yol yatırımlarında çağ atlatacak olan konkasör şantiyesi açılışa hazırlanıyor. Haziran ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek olan şantiye, bölgedeki alt ve üstyapı sorunlarına çözüme kavuşturacak ve bölgede uzun yıllar hizmet verecek.
Belediye Başkanımız Refik Kurukız , bölgedeki çalışmaları incelemesi sırasında yaptığı açıklamada, ilçenin yol, altyapı ve üstyapı yatırımları anlamında geleceğini şekillendirdiklerini belirterek, ilçe merkezi ve kırsal bölgelerdeki yol, şantiyenin altyapı ve üstyapı sorunlarına neşter vuracağını belirtti. Uzun yıllar bölgede hizmet verecek olan konkasör şantiyesinde kurulum çalışmalarında sone gelindiğine dikkat çeken Başkan Kurukız, burada yapılacak olan yol yatırımları ile belediyenin sorumlu olduğu alanlarda alt ve üstyapı kalitesinin artacağını kaydetti. Başkan Kurukız, “Bu tesis Şalpazarı Belediyemizin sorumlu olduğu alanlarda yol, altyapı ve üstyapı kalitesinin arttırılması için çok kıymet arz etmekte. Tesiste, yol yatırımlarıyla birlikte altyapı ve üstyapı yatırımları için daha az maliyette beton ve beton hammaddesi üretilecek. Tesis hizmete geçtiğinde yatırımlar anlamında iki kat daha fazla hizmet üretme kabiliyetine kavuşmuş olacağız. Bu tesisimizi Şalpazarımıza kazandırırken hali hazırda bulunan beton santralimizi de buraya taşıyarak, yeni aldığımız iş makinaları, transmikserler, beton pompası, mobil mikser gibi araçlarla daha işlevsel hale getirdik. Toplamda 20 milyon lirayı aşan bir yatırımla donattığımız tesisimiz, 35 milyon liranın üzerinde ki değeri ile Şalpazarımıza uzun yıllar hizmet edecek” dedi.
 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

İletişim

  • Turalıuşağı Mahallesi, 61670 Şalpazarı/Trabzon, Türkiye
  • +(90) 462 891 2018
  • +(90) 462 891 3535
  • belediye@salpazari.bel.tr
Refik KURUKIZ
Şalpazarı Belediye Başkanı